Actualitate

FOTO - David Beckham şi fiul său, implicaţi într-un accident rutier

David Beckham a lovit o maşină, vineri, în Los Angeles, în timp ce se afla la volanul unui Range Rover Sport negru, iar fiul său, Brooklyn, în vârstă de 14 ani, se afla alături de tatăl său, pe locul pasagerului.

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei a lovit un autoturism, în timp ce încerca să se îndepărteze de reşedinţa sa din Beverly Hills. Accidentul a fost unul uşor şi nu s-a soldat cu victime, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Conform declaraţiilor martorilor, David Beckham a ieşit cu maşina de pe aleea reşedinţei sale şi a lovit o maşină care venea din faţă, la volanul căreia se afla o femeie.


După accident, David Beckham s-a întors cu maşina pe aleea reşedinţei şi a aşteptat sosirea poliţiei, pentru a da primele declaraţii.

Nu este prima dată când David Beckham şi fiul său Brooklyn sunt implicaţi într-un accident de circulaţie. În 2011, aceştia au scăpat nevătămaţi ca prin minune, atunci când maşina pe care o conducea David Beckham, un Cadillac Escalade, a fost al treilea vehicul implicat într-un accident în lanţ, pe una dintre cele mai aglomerate autrostrăzi din Los Angeles.

Ultimele Stiri
abonare newsletter