Actualitate

Cele mai harnice asociaţii de proprietari, premiate de Primărie

Primăria Cluj-Napoca a acordat premii în valoare de 135.000 de lei pentru asociaţiile de proprietari din municipiu care au demonstrat grija faţă de mediu.

sursa foto: www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni sursa foto: www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Asociaţiile de proprietari au fost premiate în urma concursului “Curăţenie generală”, organizat de Primăria Cluj-Napoca. În cadrul acestei competiţii, asociaţiile au îngrijit spaţiile verzi care intră în responsabilitatea lor. ”Mă bucur că un număr atât de mare de asociaţii de locatari au participat la concursul anual organizat de Primăria Cluj-Napoca, "Curaţenie generală". Am premiat pe aceia care şi-au îngrijit cel mai atent spaţiile verzi şi zonele care intră în responsabilitatea asociaţiilor, premiile totalizând 135.000 lei. Mulţumesc Poliţiei Locale, dar şi celorlalte servicii ale Primăriei pentru implicarea în această acţiune care, alături de concursul "Clujul curat" dedicat elevilor, reprezintă o modalitate de a ne arăta simbolic recunoştinţa pentru contribuţia pe care clujenii o aduc la păstrarea oraşului curat şi îmbunătăţirea mediului în care trăim cu toţii”, a declarat primarul Emil Boc, vineri, cu ocazia oferirii premiilor. 

Au fost acordate 20 de premii I în valoare de 2.000 de lei fiecare, 20 de premii II în valoare de 1.500 de lei, 40 premii III (1.000 lei) şi 50 de menţiuni (500 lei). Banii câştigaţi vor merge către asociaţiile de locatari şi pot fi utilizaţi doar pentru repararea, amenajarea, refaţadizarea şi efectuarea lucrărilor necesare imobilului în care locuiesc.

abonare newsletter