Actualitate

Cu cine împărțim traficul: Șoferi rupți de beți sau fără permis? Sau AMBELE!

Polițiștii clujeni au prins ieri patru șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice. În plus, unul dintre ei a și accidentat grav un pieton în Jucu.

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a accidentat grav ieri un pieton în Jucu. În plus, pe lângă acesta, alți trei șoferi au fost prinși în timp ce conduceau pe drumurile din județ aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în data de 24 octombrie poliţiştii turdeni au prins în trafic un conducător de 46 ani în timp ce conducea un autovehicul pe str. G. Baritiu din Câmpia Turzii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În aceeiași zi, poliţiştii au prins în trafic un alt bărbat de 54 ani din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul, pe DJ 150, pe raza comunei Viişoara. Bărbatul avea o îmbibație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, polițiștii din Cojocna au prins un tânăr de 24 ani în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis.

Miercuri noapte, polițiștii din Apahida l-au prins în trafic pe un cojocnean de 26 ani, care conducea pe DN1C un moped, în comuna Apahida, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, a reieşit o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


 

 


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter