Actualitate

Un român a devenit erou în Irlanda. Vezi ce a făcut!

Un român stabilit în Irlanda, la Dublin, a devenit erou după ce a salvat de la moarte o femeie ce s-a aruncat în râul Liffey.

Potrivit Monitorul de Botoşani, eroul din Irlanda se numeşte Cristian Pintea, este din Botoşani şi de mai mulţi ani lucrează ca electrician în Dublin. Sătămâna trecută, pe când se întorcea de la muncă a observat femeia în apă şi n-a ezitat să intre în râu să o salveze.

"Oprisem la semafor. Toţi trecătorii care au observat evenimentul au început să ţipe, oamenii au ieşit din maşini şi s-au îndreptat spre apă. Am ieşit si eu din maşină.

Mi-am adus aminte că am o scară. Am luat-o, am extins-o maxim şi am aruncat-o în râu. M-am agăţat de peretele care înconjoară râul până am ajuns să ating scara şi am coborât în apă. Am agăţat-o pe femeia care plutea datorită gecii şi am reuşit s-o ţin lângă mine până au venit pompierii, salvarea şi poliţia”, a povestit Cristian Pintea.


Cei care au văzut întreaga scenă și pompierii au aplaudat gestul românului. Cristian a primit sute de mesaje de felicitare pe Facebook de la irlandezi.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter