Actualitate

CJ Cluj, pe primul loc în ţară la calitate şi inovaţie în administraţia publică

Consiliul Judeţean Cluj este pe primul loc la nivel naţional în ceea ce priveşte calitatea şi inovaţia în administraţia publică, iar acest loc se datorează contului său de Facebook.

CJ Cluj a obţinut locul I la Conferinţa Naţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public” CJ Cluj a obţinut locul I la Conferinţa Naţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public”

„În perioada 17-19 octombrie 2013 a avut loc, în organizarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Conferinţa Naţională «Inovaţie şi calitate în sectorul public». La finalul conferinţei, în cadrul căreia au fost prezentate cele mai de succes 60 de proiecte aparţinând autorităţilor administraţiei publice de la nivel local şi central şi care au concurat în Competiţia celor mai bune practici în administraţia publică, Consiliului Judeţean Cluj i-a fost acordat premiul I la nivel naţional”, se menţionează într-un comunicat transmis ieri de Consiliul Județean Cluj.

Consiliul Județean Cluj a participat la această competiţie în cadrul pilonului II „Social Media - mecanism de facilitare a dialogului cu cetăţenii” cu o aplicaţie intitulată „Comunicare informală, pentru o acoperire globală - Utilizarea contului de Facebook al Consiliului Judeţean Cluj”. Prin intermediul acestei aplicaţii, CJ Cluj a prezentat felul în care a conceput, dezvoltat şi utilizat contul oficial de Facebook în vederea unui cât mai bun proces de comunicare cu beneficiarii serviciilor oferite.


„Dincolo de performanţa în sine, câştigarea acestui nou premiu, în cadrul celei mai prestigioase competiţii a proiectelor din administraţia publică din România, atestă profesionalismul corpului de experţi din cadrul Consiliului Judeţean, cu atât mai mult cu cât este vorba despre nu mai puţin de 6 premii I la nivel naţional, obţinute în mai puţin de 2 ani. În ceea ce priveşte premiul de anul acesta, el confirmă, o dată în plus, preocuparea noastră pentru creşterea calităţii tuturor serviciilor oferite şi, mai ales, a proceselor de comunicare cu cetăţenii', a declarat, în comunicat, preşedintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter