monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Jurnalistul Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, numit consul general la Cape Town

Jurnalistul Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului

Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat surse oficiale. Premierul Victor Ponta a confirmat că Andrei Zaharescu a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) şi că activitatea de comunicare va fi coordonată în perioada următoare de către consilierul său Mirel Palada.

Numirea în funcţie a fost aprobată prin hotărâre de guvern în şedinţa de vineri.

Contactat de agenţia de presă Mediafax, Andrei Zaharescu nu a răspuns până în prezent întrebărilor legată de această informaţie.


Ponta confirmă că Zaharescu pleacă la Cape Town, atribuţiile de comunicare-preluate de Mirel Palada

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru aceeaşi sursă că purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) şi că activitatea de comunicare va fi coordonată în perioada următoare de către consilierul său Mirel Palada.


Mirel Palada, sociolog, este consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale.

Andrei Zaharescu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului în luna mai a anului trecut, imediat după instalarea Guvernului USL.


Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al ştirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, după ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.

În luna iunie, Andrei Zaharescu a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie, companie la care statul deţine un pachet minoritar de acţiuni, cu un mandat de patru ani, până în 2017.

Etichete: victor ponta