Actualitate

Ce a păţit poliţistul din Cluj care nu a acordat prioritate unui tramvai

Şoferul unei autospeciale de la Secţia IV de Poliţie, implicată marţi într-o tamponare în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, s-a ales cu permisul auto suspendat pe 60 de zile, pentru că nu a acordat prioritate unui tramvai.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Gina Pop, a declarat joi că vina pentru producerea accidentului îi aparține poliţistului aflat la volanul mașinii de patrulare.

"În urma tamponării care a avut loc marţi, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, între o autospecială a Secţiei IV Poliţie şi un tramvai, s-a stabilit că accidentul a avut loc în urma neacordării de prioritate, vinovat fiind şoferul autospecialei de Poliţie. În această situaţie, s-a aplicat măsura suspendării permisului de conducere al acestuia pentru 60 de zile", a spus Pop. Potrivit acesteia, pagubele produse autoturismului Dacia Logan de la Secţia IV implicat în accident urmează să fie evaluate.


Accidentul a avut loc marţi, într-un sens giratoriu din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj-Napoca, Liviu Neag, declara, marţi, că tramvaiul, care se îndrepta spre capătul liniei din cartierul Mănăştur, nu a suferit avarii în urma accidentului, în timp ce maşina de Poliţie a fost avariată la aripa stângă, având şi un far spart.

Ultimele Stiri
abonare newsletter