Actualitate

UPDATE: O tânără a MURIT în urma accidentului de pe centura Dezmir-Apahida

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme si 6 victime a avut loc, vineri, la intrarea pe centura Dezmir-Apahida. În urma accidentului o tânără a murit şi un bărbat a fost rănit.

ACCIDENT cu 6 VICTIME pe centura Dezmir -Apahida ACCIDENT cu 6 VICTIME pe centura Dezmir -Apahida

UPDATE: 17:00

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, persoana încarcerată este o tânără care a murit în urma accidentului.

"O tânără care se afla în autoturismul care circula regulamentar înspre Cluj-Napoca a decedat în urma impactului cu autoturismul care a efectuat manevra de depăşire din contrasens. Deşi i s-a acordat asistenţă medicală la vaţa locului, victima a decedat", a delcarat pentru Monitorul de Cluj Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


UPDATE: 14:25

Potrivit reprezentantului ISU Cluj, persoana încarcerată va fi transportată cu o ambulanţă la spital, fiind în stare gravă.

"Avem la faţa locului două autospeciale, un SMURD și două ambulanțe. În urma accidentului, o persoană a fost încarcerată, este în stare gravă şi va fi transportată la spital, la terapie intensivă. Celelalte cinci persoane vor primi şi ele asistenţă medicală însă nu ştim încă starea lor medicală sau dacă vor fi sau nu transportate şi ele la spital", a declarat pentru Monitorul de Cluj purtatorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.


UPDATE: 14:15

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs din cauza neatenţie în timpul unei manevre de depăşire.

"În accident au fost implicate 3 autoturisme. Conducătorul unui autorism care conducea înspre Gherla a efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism care se îndrepta tot spre Gherla, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula înspre Cluj-Napoca. În urma accidentului au rezultat 2 victime, iar circulația este în acest moment blocată pe ambele sensuri", a delcarat pentru Monitorul de Cluj Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


Potrivit primelor informațiilor oferite de ISU Cluj în accident ar fi implicate 3 mașini. În urma accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre care una este încarcerată. La faţa locului se intervine cu două autospeciale, 1 SMURD și 2 ambulanțe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter