Actualitate

Floreşti: Poliţiştii clujeni au confiscat o cantitate însemnată de material lemnos după mai multe nereguli

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat un control la o societate cu sediul în localitatea Floreşti, având ca principal obiect de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

sursa foto: monitorulab.ro sursa foto: monitorulab.ro

Potrivit IPJ Cluj, administratorul societăţii, în perioada 8 februrie 2011-28 iulie 2013, a desfăşurat activităţi de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, fără a efectua raportările unora dintre intrările şi ieşirile de material lemnos, constatându-se că acesta nu a raportat achiziţia şi livrarea unei cantităţi de 1.500 m.c. material lemnos.

Administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă, poliţiştii efectuând confiscarea valorică a 1.500 m.c. material lemnos, în valoare de 188.218  lei.


În 9 octombrie 2013, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti l-au depistat pe V. G. de 44 ani, din comuna Gilău, în timp ce transporta cu o autoutilitară, prin localitatea Floreşti, cantitatea de  2,50 mc material lemnos, respectiv grinzi de esenţă răşinoase, fără a deţine documente de însoţire a mărfii.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 900 lei a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Gilău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter