Actualitate

Un grup de navetiști a ratat o crimă fiind prea preocupați de dispozitivele lor mobile

Pasagerii unui tren din San Francisco nu au observat că în mijlocul de transport cu care călătorau se afla un bărbat înarmat, aceștia fiind prea preocupați de propriile telefoane mobile și tabelte.

Un bărbat din San Francisco a umblat înarmat într-un tren de navetiști și deși acesta a ”fluturat” de câteva ori arma în văzul tuturor, el nu a fost observat de nimieni până în momentul în care bărbatul a împușcat un student, în timp ce cobora din mijlocul de transport, navetiștii fiind prea preocupați de propriile telefoane mobile și tabelte, se arată în înregistrarea surprinsă de camera de supraveghere din tren, scrie Nation Time.

Nikhom Thephakaysone l-a ucis la întâmplare pe Justice Valdez, în vârstă de 20 de ani, crimă ce putea fi evitată dacă navetiști ar fi ridicat priviriele de pe dispoyitivele lor mobile.


”Bărbatul nu și-a ascuns intenția, arma se vede foarte clar”, a declarat procurorul George Gascón. ”Navetiștii stau foarte aproape de criminal și nimeni nu îl observă. Sunt foarte absorbiți de activitățile lor pe telefoanele mobile. Sunt complet orbi de ce se întâmplă în jurul lor”, a mai declarat procurorul.

abonare newsletter