Actualitate

FOTO: Orologiu sună noaptea jumătate. La cămin, la poartă oare cine bate?

O maşină neagră aparţinând Prefecturii Cluj a blocat marţi seara accesul la căminele din Haşdeu. După o aşteptare de zeci de minute, timp în care autoturismele nu puteau nici intra, dar nici ieşi din zona căminului B13, angajatul Prefecturii a apărut însoţit de o domnişoară şi a spumegat de furie pentru că i-au fost ridicate ştergătoarele.

“Un autoturism negru, cu geamuri fumurii, marca Opel, cu numărul de înmatriculare CJ 92 HKN, având pe parbriz marcajul Instituţia Prefectului Cluj, a blocat, marţi seara, accesul din spatele căminului B13, astfel blocând aproximativ 20 de maşini şi drumul de acces la grădiniţa aflată în zonă. Incidentul a avut loc pe strada Bodgan Petriceicu Haşdeu din Cluj-Napoca. În momentul în care am ajuns la faţa locului ştergătoarele autoturismului erau deja ridicate, semn că cineva dorea deja să iasă înaintea noastră, dar nu a putut din cauza acestui autoturism”, ne-a scris Cristian S.

Acesta mai povesteşte că în momentul în care proprietarul autoturismului s-a întors la maşină a început să ameninţe şi să înjure oamenii care aşteptau să iasă, spunându-le că îi va da în judecată pentru că au îndrăznit să îi ridice ştergătoarele.


“După câteva zeci de minute de aşteptare a apărut un domn însoţit de o domnişoară, revoltat că i s-au ridicat ştergătoarele şi a început să ne ameninţe că ne dă în judecată dacă ne-am atins de maşina lui (?!?!). În loc să îşi admită greşeala şi să îşi ceară scuze pentru neplăcerea creată mai multor persoane a început să ne acuze pe noi, care aşteptam acolo fiind blocaţi, şi chiar să ne înjure. Nu mi se pare normal ca un angajat al Prefecturii, care ar trebui să reprezinte cetăţenii acestui judeţ să se comporte în acest fel. Aceşti oameni se cred nişte dumnezei locali, doar pentru că au o etichetă cu Prefectura Cluj cred că le este permis orice în acest oraş”, a mai spus Cristian S.

Reprezentanţii Prefecturii Cluj au declarat pentru Monitorul de Cluj că au primit şi ei plângerea, dar spun că maşina respectivă nu le aparţine.


„Orice îşi poate pune o etichetă în geam cu Instituţia Prefectului Cluj. Autoturismele noastre au numărul de înmatriculare cu MAI, autoturismul în cauză nu aparţine Instituţiei Prefectului Cluj. Nu ştim cine este proprietarul maşinii respective”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter