Actualitate

O nouă ipostază a preşedintelui Traian Băsescu alături de nepoata sa - FOTO

Elena Băsescu a postat vineri, pe contul de Facebook, o fotografie în care preşedintele Traian Băsescu îşi ţine nepoata în braţe.

Fotografia în care apare şeful statului alături de nepoata sa este intitulată„de vorbă cu bunicul”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că fiica sa, Elena, "îngrijeşte de copil" şi că nu a crezut că va fi "aşa ataşată", el arătând totodată că nepoata sa devine cu atât mai zgomotoasă cu cât prinde în greutate.


Băsescu a catalogat drept extraordinar faptul că pe niciuna dintre fetele lui nu a văzut-o din prima zi de la naştere.

"Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte", a mai afirmat şeful statului despre nepoata lui, spunând că a luat deja 700 de grame în greutate de la naştere.


"Cel puţin la stadiul ăsta nu recunosc că ar semăna cu altcineva decât cu bunicul", a continuat Băsescu despre nepoata sa, dând ca exemplu faptul că aceasta s-a grăbit şi s-a născut prematur.

Întrebat dacă va fi un bunic normal sau unul jucător, Traian Băsescu a spus va fi fi un unul "model" şi a mărturisit că nu a adormit-o niciodată, pentru că fetiţa doarme singură. "Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (...)", a mai glumit preşedintele Traian Băsescu.


 

Etichete: traian basescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter