Actualitate

FOTO: Food Court-ul din Iulius a fost reamenajat

De curând, clienţii food court-ului Almondo din Iulius Mall Cluj sunt întâmpinaţi cu un decor nou şi un spaţiu mai generos. Zona de servire a mesei a fost reamenajată şi redecorată cu mobilier modern, având în prezent o capacitate de peste 1.100 locuri, la care se adaugă cele 160 de locuri de pe teresa food court.

Designul modern a fost realizat de specialişti italieni, la fel şi mobilierul compus din canapele din piele, scaune şi mese. Întreaga reamenajare aduce o notă revigorantă zonei food court, printr-un mix de culori vii şi o atmosferă relaxantă.

Vechiul  mobilier  din  food  court-ul  Iulius  Mall  Cluj  a  fost  donat  Direcţiei  Generale  de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj, urmând a fi distribuit în centrele administrate de această instituţie. 


Food  court-ul  Almondo  include  21  de  operatori,  care  oferă  o  diversitate  de  specialităţi gastronomice. Clujenii pot savura preparate din bucătăria tradiţional românească, dar şi din arta  culinară  chinezească,  cantoneză,  japoneză,  ungurească  şi  din  alte  colţuri  ale  lumii.

Prin  reamenajarea  zonei  food  court,  Iulius  Mall  Cluj  le  oferă  clienţilor  săi  un  mediu  mai plăcut, pentru a se bucura de cele mai gustoase meniuri, alături de familie sau prieteni.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter