Actualitate

TOPUL celor mai mari RIVALITĂŢI de la Hollywood

Bette Davis - Joan Crawford, Olivia de Havilland - Joan Fontaine şi Marlene Dietrich - Greta Garbo se regăsesc în Topul 5 al celor mai mari rivalităţi de la Hollywood care au depăşit sfera marelui ecran, informează femalefirst.co.uk.

De-a lungul anilor, la Hollywood au existat multe dispute, iar unele dintre cele mai mari staruri de cinema s-au implicat în rivalităţi care au depăşit de multe ori sfera marelui ecran.

Prezentăm mai jos câteva cupluri de vedete hollywoodiene ale căror rivalităţi din afara industriei cinematografice au ţinut adeseori prima pagină a ziarelor.


1. Bette Davis şi Joan Crawford - ele sunt două dintre cele mai mari staruri care au apărut vreodată pe marele ecran, însă Bette Davis şi Joan Crawford au fost implicate, totodată, într-una dintre cele mai celebre dispute personale de la Hollywood. Cele două artiste nu s-au certat pentru un rol sau pentru statutul de "cea mai bună actriţă", ci din cauza unui bărbat.

2. Olivia de Havilland şi Joan Fontaine - Considerate veritabile legende ale marelui ecran, ambele au avut cariere de succes în anii '40, ambele au câştigat premiul Oscar, însă fiecare dintre cele două surori a avut întotdeauna o problemă: faptul că cealaltă exista pe această lume.


3. Marlene Dietrich şi Greta Garbo - Cele două au alcătuit o altă pereche de actriţe a căror relaţie a fost înconjurată de tensiuni. Ele lucrau pentru studiouri rivale şi se aflau într-o concurenţă directă, întrucât Dietrich lucra pentru Paramount Pictures, iar Garbo colabora cu MGM.

4. Orson Welles şi William Randolh Hearst - Rivalitatea dintre ei a fost una care s-a întins pe durata a mai multor decenii.


5. Tippi Hedren şi Alfred Hitchcock - Alfred Hitchcock a fost unul dintre cei mai talentaţi cineaşti din lume şi avea priceperea de a le transforma pe actriţele din filmele sale în veritabile staruri mondiale. Însă Hedren nu a devenit marele star de la Hollywood, aşa cum ar fi trebuit să devină, întrucât a respins avansurile lui Hitchcock.

Etichete: celebritati
abonare newsletter