Actualitate

Află ce a fost pe cale să facă un bărbat pentru Gigi Becali

Un bărbat de aproximativ 30 de ani s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliţiei Timiş şi a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali, la faţa locului sosind echipaje ale Poliţiei, pompierilor şi Ambulanţei. Bărbatul a fost convins să coboare după mai mult de o oră de negocieri.

Bărbatul din Timişoara care s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliţiei Judeţene şi a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali a fost convins de alpinişti să coboare, după mai mult de o oră de negocieri, potrivit Mediafax.

Trei alpinişti au fost chemaţi la locul incidentului, în apropierea sediului Poliţiei Timiş, pentru a urca pe macaraua pe care era bărbatul ce ameninţa că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali.


Aceştia l-au convins pe bărbat să coboare după mai mult de o oră de negocieri.

Echipajul de la Ambulanţă care se afla la locul incidentului l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la o clinică de psihiatrie din Timişoara pentru investigaţii.


Poliţia, pompierii şi medici de la Ambulanţă au fost chemaţi, joi, printr-un apel la 112, de un trecător care a observat că pe o macara aflată în zona centrală a municipiului s-a urcat un bărbat care ameninţă că se sinucide.

Ultimele Stiri
abonare newsletter