Actualitate

Doi turdeni au fost arestaţi pentru ŞANTAJ şi CĂMĂTĂRIE

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliţiei municipiului Turda au dispus începerea urmăririi penale faţă de O. Viorel de 31 ani şi M. Zoltan de 44 ani, ambii din municipiul Turda, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

Sursa foto:telegraph.co.uk Sursa foto:telegraph.co.uk

În urma cercetărilor efectuate  s-a stabilit că, în perioada octombrie 2012- iunie 2013, cei doi bărbaţi ar fi împrumutat diverse sume de bani cu dobândă mai multor persoane de pe raza municipiului Turda, iar pentru recuperarea sumelor datorate ar fi folosit ameninţări cu acte de violenţă.

În 25 septembrie a.c., în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Turda, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare la domiciliile suspecţilor, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate bunuri şi obiecte care provin şi au fost utilizate la săvârşirea infracţiunilor.


Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar Judecătoria Turda a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Etichete: turda ipj cluj santaj
abonare newsletter