Actualitate

Twitter a lansat un sistem de alertare. Află la ce foloseşte şi cum funcţionează acesta!

Twitter a lansat miercuri un sistem de alertare a populaţiei care ar putea fi util pentru a difuza informaţii urgente în cazul producerii unor catastrofe şi când celelalte sisteme de comunicare sunt inactive.

Logo Twitter Logo Twitter

Această platformă de microblogging a precizat faptul că sistemul ei de alertă ar putea fi folosit în cazul producerii unor catastrofe naturale sau în alte situaţii, când mijloacele de comunicare tradiţionale nu sunt disponibile.

"Ştim foarte bine cât de important este să primeşte informaţii fiabile în aceste circumstanţe", a explicat pe un blog Gaby Penna, director de produs în compania Twitter.


"Alertele pe Twitter reprezintă un nou mijloc de a obţine informaţii precise şi fiabile atunci când aveţi cel mai mult nevoie de ele", a adăugat Penna.

Utilizatorii care se abonează la aceste alerte Twitter vor primi direct pe telefonul lor mobil mesaje expediate de conturile oficiale selecţionate.


Un anumit număr de organizaţii din Statele Unite, Japonia şi Coreea de Sud au fost autorizate să expedieze acest tip de alerte, iar Twitter va extinde această posibilitate şi către alte "instituţii publice şi ONG-uri din lumea întreagă".

Ultimele Stiri
abonare newsletter