Actualitate

REVOLTĂTOR: Un fost asistent social a obligat o tânără să întreţină relaţii sexuale, apoi a vândut-o cu 250 lei

Un fost asistent social din Capitală a fost arestat, fiind acuzat că a obligat o tânără să întreţină relaţii sexuale, profitând de starea psihică a acesteia şi de imposibilitatea de a se apăra, apoi a vândut-o cu 250 de lei unei femei care a obligat-o să se prostitueze.

Potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Aurel Bejan, fost consilier pe probleme sociale la Serviciul de Asistenţă Socială al unei primării de sector din Bucureşti, a racolat o tânără, în cadrul activităţii sale, şi, împreună cu Cornel Constantin , "profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi a-şi exprima voinţa", au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, scrie Mediafax.

Ulterior, tânăra a fost preluată de Florica Păun, care a plătit pentru aceasta 250 de lei.


"Inculpata Florica Păun este suspectată că a obţinut importante sume de bani din exploatarea părţii vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei", se arată într-un comunicat de presă de vineri al DIICOT.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti i-au reţinut pe cei trei pentru trafic de persoane şi au cerut instanţei arestarea lor preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter