Actualitate

Violatorul jurnalistei din București a fost prins!

Poliţiştii bucureşteni au reţinut luni seară, în zona Universităţii Bioterra, un bărbat care este suspectat că a violat o jurnalistă în urmă cu o săptămână, au precizat pentru Agerpres oficiali din Poliţia Capitalei.

Violatorul jurnalistei din București a fost prins! Sursa foto: radiotargujiu.ro Violatorul jurnalistei din București a fost prins! Sursa foto: radiotargujiu.ro

Potrivit surselor citate, secretara facultăţii a depus şi ea plângere că ar fi fost violată de acelaşi individ, pe care l-a recunoscut atunci când poliţia i-a pus faţă în faţă.

Mai mult, oamenii legii au efectuat şi percheziţii la domiciliul individului, unde au găsit hainele cu care era îmbrăcat în ziua când a abuzat de jurnalista de la un post de radio, în apropiere de Lacul Floreasca.

Criminaliştii au realizat testul ADN şi acesta a ieşit pozitiv, de unde rezultă că principalul suspect este chiar autorul faptelor.


O jurnalistă de la un post de radio a reclamat la 112, în urmă cu o săptămână, că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca.

Victima a sunat la Poliţie la ora 17,00 şi a reclamat că în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut, care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el.

Anchetatorii au avut la dispoziţie şi imagini înregistrate de camerele de luat vederi din zonă.

 

Etichete: jurnalista viol
abonare newsletter