Actualitate

FOTO-VIDEO: Reacţia unui pui Golden Retriver la întâlnirea cu un bebeluș

Un filmuleț în care apare un pui de cățel Golden Retriver jucându-se cu un bebeluș de câteva luni, a strâns peste 600 mii de vizualizări pe Youtube în doar câteva luni de la postare.

 Micuța Ella, care este acum puțin peste 2 ani, împreună cu actualul câine al familie Micuța Ella, care este acum puțin peste 2 ani, împreună cu actualul câine al familie

Filmulețul, realizat în 2011, a fost preluat de site-ul american de știri Huffingtonpost. În clip se poate observa bucuria cățelușului la întâlnirea cu bebelușul. Acesta fuge și țopăie plin de energie în jurul fetiței fără a o răni însă, iar micuța pare să fie încântată de noul ei prieten.

Recunoscând mini-clipul, Mine Kasapogl, mama bebelușului, a scris pe contul de twitter al portalului american de știri, că ”vedeta” filmării este fiica ei, Ella împreună cu unul dintre câinii familiei.


De asemenea, Mine a trimis celor de la Huffingtonpost și o fotografie recentă cu micuța Ella, care acum are puțin peste 2 ani, împreună cu actualul câine al familie.

Etichete: youtube fetita
abonare newsletter