Actualitate

Şapte dintre răniţii în accidentul din Ungaria, aduşi, sâmbătă, în ţară

Un elicopter MI – 17 al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a aterizat în cursul nopţii în Bucureşti, cu trei persoane rănite în accidentul de săptămâna trecută din Ungaria. Alte patru persoane au fost aduse în ţară, astăzi, cu o maşină.

sursa foto: Mediafax sursa foto: Mediafax

Şapte dintre răniţii în accidentul din Ungaria au fost aduşi, astăzi, în ţară, informează MAI. Trei persoane au fost aduse cu elicopterul iar alte patru persoane cu o maşină pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului. "Aducerea răniţilor în ţară, pe calea aerului sau pe cea terestră, a fost decisă pe baza avizului medical, în funcţie de starea lor de sănătate", au precizat reprezentanţii MAI.
Accidentul s-a produs vinerea trecută, pe o autostradă din Ungaria, după ce un şofer de tir bulgar a adormit la volan şi a intrat într-o coloană care se deplasa cu viteză redusă.
În urma impactului, trei români aflaţi într-un microbuz au murit iar alţi 18 au fost răniţi. În urma accidentului în lanţ au mai fost rănite alte 15 persoane, de diferite naţionalităţi.
 

abonare newsletter