Actualitate

Concert de jazz în Salina Turda

Salina Turda continuă organizarea unor evenimente culturale în amfiteatrul amplasat în mina Rudolf, la câţiva zeci de metri sub pământ. De data aceasta, este vorba de un concert de jazz, în deschiderea căruia va cânta o trupă rock.

Concertele vor avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 16.00 şi 18.00.

În deschidere, va concerta trupa clujeană de heavy-metal Ghor. Apoi, pe scenă vor urca cei de la Jump, o formaţie de jazz, tot din Cluj, având-o solistă pe Iulia Pardău, laureată a Festivalului Naţional de Jazz. Formaţia Jump a oferit o scurtă reprezentaţie artistică şi la festivalul de fanfare care a avut loc în acest week-end la Turda.


Salina Turda deschisă până la ora 19!

Conducerea societăţii care administează Salina Turda a dat publicităţii un anunţ prin intermediul căruia se face cunoscut noul orar de vizitare a obiectivului turistic.

"Începând cu data de 02.09.2013 programul de funcţionare a Salinei Turda şi Strand Durgau va fi de la ora 09-19 cu ultima intrare în Salină la ora 18" transmite conducerea unităţii


În această vară reprezentanţii SC.Salina Turda Durgău SA, au introdus experimental un program de vizitare prelungit al Salinei de la Turda.

 


 

Etichete: salina turda
Ultimele Stiri
abonare newsletter