Actualitate

Bahmu şi Prigoană se căsătoresc, din nou!

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au hotărât să-şi mai dea o şansă şi se pregătesc din nou de nuntă. Mai exact, de a cincea nuntă!

 “Dacă o facem din nou şi o s-o facem, ar fi a cincea oară, cred, când m-aş mărita cu Prigoană, sau a şasea! Nici nu mai ştiu exact... Despre viitoarea nuntă nu vreau să vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gândim”, a dezvăluit Bahmu pentru Libertatea.

Bahmuţeanca şi Prigoană s-au căsătorit prima oară în 2003, după o relaţie de un an. Nunta a avut loc în secret şi, imediat după eveniment, mirii au plecat în luna de miere, în Olanda. La întoarcere, când toata lumea îi aştepta pentru felicitări, şi-au anunţat… divorţul. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2004, Bahmu şi Prigoană se prezentau din nou în faţa ofiţerului Stării Civile, apoi la biserică… A doua lor nuntă a fost spectaculoasă, cu sute de invitaţi şi cu o lună de miere petrecută în America, la Las Vegas. În toamna lui 2004, Prigoană şi Bahmu s-au certat iar şi au divorţat pentru a doua oară! Apoi, abia începuse anul 2005 că, deja veterani în ale căsătoriei, Adriana şi Silviu se cununau din nou civil.  A treia căsătorie a durat doi ani. Anul 2007 a adus un nou divorţ, la fel de lung ca şi anterioara căsătorie, respectiv până în 2009. În ziua când Adriana - însărcinată în 5 luni, cu Prigoană, evident - împlinea 35 de ani, cei doi se căsătoreau a patra oară. Lucrurile păreau să se fi aşezat, dar au luat-o razna din nou. A urmat, evident, divorţul din 2012. Apoi, împăcarea, iar acum o nouă căsătorie!


 

Etichete: casatorie
abonare newsletter