Actualitate

Camilla, la un pas de sinucidere?

Potrivit unuia dintre majordomii angajaţi la Windsor, palatul în care locuiesc cei doi, Camilla ar fi încercat să se sinucidă, pe fondul unei depresii cauzate de zvonurile privind eliminarea de la tron a lui Charles.

Camilla ar fi încercat să se sinucidă Camilla ar fi încercat să se sinucidă

Jurnaliștii de la revista americană Globe susțin că ar fi descifrat misterul unei răni suferite recent de ducesa Camilla, soţia prinţului Charles, scrie libertatea.ro.

Este de notorietate faptul că ducesa se visează regină încă de când era amanta prinţului.“A vrut să se arunce de la etaj, dar cineva a oprit-o în ultimul moment. Intervenţia salvatoare s-a lăsat însă cu o fractură de gambă, pe care Casa regală a anunţat- o ca un simplu incident petrecut la o plimbare”, a mărturisit un angajat sub protecţia anonimatului.


Mai mult, speculaţiile privind dependenţa de alcool a ducesei de Cornwall au fost şi ele confirmate de majordomul respectiv, care a ţinut să precizeze că, într-adevăr, Camilla este extrem de invidioasă pe fiul ei vitreg Will şi o detestă pe soţia acestuia, Kate, cu care a avut certuri groaznice.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter