Actualitate

Toate aparatele radar au fost scoase pe drumurile din judeţul Cluj. Rezultatul: peste 200 de sancţiuni contravenţionale

În perioada 29-30 august, poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

Poliţiştii rutieri au constatat  trei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 237 sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză, 6 pentru depăşire neregulamentară şi  114 pentru alte abateri la regimul rutier.


De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 28 permise de conducere - 17 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză - şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Acţiunea va fi continuată şi în 31 august pentru impunerea respectării legislaţiei şi diminuarea riscului rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter