Actualitate

Fără sport și activități culturale pentru Becali! Vezi ce a făcut finanțatorul Stelei!

Gigi Becali nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale, după ce a fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Bucureşti Jilava pentru că a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în afara închisorii.

Gigi Becali nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale, după ce a fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Bucureşti Jilava Gigi Becali nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale, după ce a fost sancţionat disciplinar de conducerea Penitenciarului Bucureşti Jilava

Sancțiunea se aplică pentru o perioadă de 30 de zile, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Sursele citate au precizat că au fost sancţionaţi de conducerea Penitenciarului Jilava şi doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali în penitenciar.


Potrivit regulamentelor, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, are dreptul la douăzeci de minute de convorbiri telefonice pe zi. Becali ar fi folosit însă şi cartela unui alt deţinut pentru a telefona în afara penitenciarului.

Conform Legii 275/2006 privind executarea pedepselor, constituie abatere disciplinară "comunicarea cu exteriorul prin mijlloace de comunicare la distanţă, în alte condiţii decât cele prevăzute de lege".


Sancţiunea disciplinară primită de George Becali îl poate afecta la eliberarea condiţionată.

Gigi Becali a făcut o cerere la conducerea închisorii pentru a munci, dar până în prezent nu s-a stabilit ce activităţi poate presta acesta, au precizat sursele citate.

abonare newsletter