Actualitate

Emil Boc dă lecții de transparență pentru achizițiile publice Guvernului

Primarul Emil Boc a prezentat, astăzi în cadrul unei conferințe de presă, modelul implementat pe site pentru achizițiile publice până la 100.000 euro. El a subliniat că Guvernul ar trebui să folosească acest exemplu pentru a-l pune în aplicare pentru toate administrațiile publice din țară.

Emil Boc dă Guvernului lecții de transparență pentru achizițiile publice Emil Boc dă Guvernului lecții de transparență pentru achizițiile publice

“În toată UE, în fiecare țară există proceduri transparente pentru achizițiile sub 100.000 euro pentru ca banul să fie cheltuit transparent.În România totul este obscur, ascuns pentru aceste proceduri. Venim în sprijinul Guvernului și prezentăm un model care să poate fi aplicat în adminsitrațiile locale”, a declarat Emil Boc.

Primăria Cluj-Napoca a lansat recent o secțiune pe site-ul instituției prin care toate achizițiile publice până în 100.000 euro sunt făcute publice.


“Cerem Guvernului un asemenea model și de a stabili proceduri transparente pentru toate instituțiile publice din România. Dacă Ponta nu are nimic de ascuns, îl invităm să facă acest lucru”, a precizat Boc.

abonare newsletter