monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO - Final NEAŞTEPTAT pentru o cerere în căsătorie făcută într-un loc public

Final NEAŞTEPTAT pentru o cerere în căsătorie făcută într-un loc public

Bărbaţii care se gândesc serios să-şi ceară prietenele în căsătorie într-un loc public, trebuie să urmărească atent o înregistrare video apărută pe Youtube cu ceea ce i s-a întâmplat unui tânăr indian care a avut o astfel de iniţiativă.

În imaginile postate pe reţeaua de video sharing se vede un tânăr care a dorit să pună în scenă un moment deosebit pentru iubita sa, pe care îşi propusese să o ceară în căsătorie, scrie Daily Mail.

Tânărul şi-a dus iubita într-un mall din Dubai, unde o cunoscuse pe fată în urmă cu doar trei luni. Cei doi erau aşteptaţi de o formaţie de muzicieni, care cântau la ukulele.


Extrem de emoţionat, băiatul a început să facă o declaraţie de dragoste: "Tu eşti talismanul meu, tu eşti iubita mea, tu eşti totul pentru mine. Ştiu că toate astea ţi se par ridicole, dar vreau ca toată lumea să ştie că tu mă faci cu adevărat fericit".

Momentul emoţionant este întrerupt de un trenuleţ cu clienţi, însă tânărul îşi reia rapid declaraţia, spunându-i fetei o poezie, în ciuda protestelor tinerei, care pare să fie extrem de jenată.


"Toată lumea se uită. Te rog, opreşte-te", îi spune fata.

În momentul în care băiatul îngenunchează ca să o ceară în căsătorie, fata încearcă să-l oprească, dar nu reuşeste. Reacţia ei imediată este să ia unul dintre instrumentele muzicienilor şi să-l lovească puternic în cap pe tânărul care era în genunchi în faţa ei. Acesta cade la pământ, complet şocat de reacţia fetei, care a plecat imediat fără să se uite în spate.


Daily Mail scrie că există dubii privind autenticitatea acestei întâmplări.