Actualitate

FOTO: ACCIDENT GRAV la ieşirea din Huedin spre Cluj. Două persoane au DECEDAT pe loc!

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite grav, luni după amiază, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 E60, la ieşirea din Huedin spre Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed.

UPDATE 17:10

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Simona Vornicu, a declarat, că accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DN 1 (E 60), între localităţile Huedin şi Saula.

“Accidentul a avut loc pe DN 1 E60 fiind implicate o autoutilitară şi un microbuz. Din primele cercetări, cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, în condiţiile în care carosabilul este umed. Şoferul autoutilitarei, deplasându-se dinspre Cluj înspre Oradea, într-o curbă la dreapta a derapat, a intrat pe contrasens, unde a lovit microbuzul care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului două persoane din microbuz au decedat şi alte două au fost rănite, fiind transportate la spital. În microbuz se aflau patru persoane”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.


Potrivit acesteia, circulaţia în zonă nu este blocată, dar se circulă cu dificultate, pe un singur sens, alternativ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare, ambulanţe, dar şi un echipaj SMURD. Reprezentanţii ISU Cluj au precizat că la faţa locului au găsit două persoane decedate şi alte două persoane rănite grav, inconştiente.


UPDATE 16:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1E60 se desfăşoară la această oră (16.50) îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 523+ 400 de metri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Potrivit informării centrului INFOTRAFIC, două persoane au murit şi alte două au fost rănite.


Accident rutier grav la ieşirea din Huedin spre Cluj-Napoca

Potrivit unor martori, în accident a fost implicată o dubiţă Mercedes Vito care a intrat în coliziune cu o autobasculantă, în urma impactului şoferul dubiţei decedând pe loc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter