Actualitate

REVOLTĂTOR: VIOL ÎN GRUP în localitatea clujeană Mera

O femeie de 35 de ani din localitatea Mera a reclamat că, în urmă cu trei zile, a fost violată de doi tineri din aceeași localitate.

O femeie de 35 de ani din localitatea Mera a fost violată de doi tineri O femeie de 35 de ani din localitatea Mera a fost violată de doi tineri

Doi tineri de 25 și respectiv de 29 de ani au fost arestați preventiv pentru 29 de zile de către magistrații Judecătoriei Cluj, pentru viol, fiind acuzați că au forțat o femeie din localitatea Mera să întrețină relații sexuale.

"Poliția a fost sesizată în 21 august de către o femeie de 35 de ani din Mera, care a reclamat faptul că, cu o zi înainte a fost violată de doi tineri din aceeași localitate. În baza probatoriului cei doi au fost prezentați joi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele celor doi mandate de arestare pentru 29 de zile", declarat Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi tineri, aflați sub influența băuturilor alcoolice se aflau la o terasă din Mera cand au văzut-o pe stradă pe victimă. Cei doi au târât-o într-un lan de porumb din apropiere, unde au violat-o.

 

Etichete: ipj cluj mera
Ultimele Stiri
abonare newsletter