Actualitate

Tupeu fără limite: șeful peste „autostrăzile“ românești, clujeanul Mircea Pop, a plătit JUMĂTATE DE MILION DE EURO pentru nunta fiicei sale în Italia

Toate drumurile rudelor lui Mircea Pop, veşnicul interimar de la CNADNR, au dus la Roma, unde a avut loc nunta fiicei acestuia, într-un somptuos castel. Nunta Andreei Lavinia, fostă Pop, a costat 500.000 de euro, scrie tirmagazin.ro.

Petrecerea a avut loc la CASTELLO DELLA CASTELLUCCIA, aflat pe Via Carlo Cavina 40, în apropiere de capitala Italiei.

Când “papa” este Mircea Pop, şeful inexistentelor autostrăzi din România şi al infernalelor drumuri pe care mor zilnic românii, dar are în pix buget şi licitaţii de peste 2 miliarde de euro pe an, este de la sine înţeles că nimic nu e prea scump. Mai ales că directorul CNADNR este proiectantul “centurii de diamant” a Clujului, care s-a prăbuşit înainte de inaugurare.


De fapt, nimic nu este scump pentru Mircea Pop, veşnicul director general interimar de la CNADNR, care a găsit suficienţi bani să îi facă “micuţei” Andreea Lavinia un salon de frumuseţe de megafiţe în Roma, "MKC Beauty School in ROME". Mai mult, Mircea Pop a reuşit să îşi pună soţia pe postul de şef al Laboratorului de încercări şi probe la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj, iar, prin intermediari şi manevre de tot felul, să controleze prin interpuşi licitaţiile de bunuri şi servicii de la CNADNR, aservindu-le clintelei proprii pentru sume care ar face invidioşi până şi baronii nominalizaţi cu diverse ocazii de presă.

Mircea Pop a închiriat chartere din Cluj pentru "ceteraşi şi cinstiţii meseni", printre care, obedienţii săi din Compania Naţională de Autostrăzi, Ecaterina Munteanu, directoare în CNADNR, al cărei soţ Radu Munteanu a fost pus şef al Regionalei de Drumuri Bucureşti, cu câteva zile înainte, Dana Maşala, şefă în cadrul CNADNR, soţia directorului general adjunct, Ionuţ Maşala, Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, Emil Rusoiu, director pentru proiecte cu fonduri externe din CNADNR, precum şi senatorul PSD Sorin Bota. Alături de aceştia au fost prezenţi mai mulţi mulţi constructori italieni, care lucrează cu CNADNR, asigurând fericitului cuplu un viitor luminos în viaţă, luminat cu cadouri de nuntă care, după “gurile rele da’ bune” s-ar fi cifrat la ŞASE ZEROURI.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter