Actualitate

Compania românească Coral Impex, dublu premiată în Elveţia

Firma de dezinsecţie Coral Impex a fost premiată în Elveţia de Organizaţia European Business Award, prin Comitetul “Socrates”, pentru management eficient şi pentru eforturile continue de a obţine performanţă la nivel înalt. Compania românească a obţinut distincţiile “Best Enterprise in the field of pest control services, Romania” şi “Manager of the year”, acordată Directorului General.

Compania a fost premiată, la începutul lunii iulie, în cadrul Summitului Liderilor de Afaceri, din Montreux (Elvetia), organizat de către Europe Business Assembly (EBA, Oxford, Marea Britanie), care a reunit lideri ai camerelor de comerţ, diplomaţi, oameni de afaceri, finanţatori, asociaţii de afaceri, uniuni de afaceri şi sindicale profesionale şi oameni de ştiinţă din peste 30 de ţări.

În acest cadrul, companiei CORAL Impex i-au fost decernate premii de prestigiu mondial în domeniul calităţii şi al managementului. Compania a fost răsplătită, la Montreux, cu Premiul Internaţional "Best Enterprise" (Cea mai buna Companie). Distincţiile nu s-au oprit aici. Managerului companiei, Alexandru Badea, i-a fost conferit titlul de de "Cel mai bun Manager al Anului", în semn de recunoaştere a excelentei reputaţii în business, management eficient de dezvoltare constantă.


“Nominalizarea companiei noastre între cele mai bune firme europene din domeniul 'pest control', respectiv deratizări, dezinsecţii şi dezinfecţii, şi acordarea titlului de “Best Enterprise”, este un motiv de mândrie şi bucurie pentru toată echipa noastră. Este o recunoaştere a eforturilor noastre de a fi mereu cei mai buni şi de a oferi servicii de cea mai bună calitate. Obţinerea acestui premiu ne onorează, dar ne şi obligă să continuăm pe acest drum al excelenţei”, a declarat Alexandru Badea, fondatorul şi Directorul General al Coral Impex

Între criteriile ce au stat la baza deciziilor de decernare a premiilor - evaluate de către centrele analitice ale Europe Business Assembly - au fost: atragerea de investiţii, tehnologii moderne, calitate, personal, metode de management profesional şi modern.

Etichete: coral impex
Ultimele Stiri
abonare newsletter