Actualitate

25 de amenzi, date de poliţia locală, marţi noaptea

În urma controalelor efectuate, marţi noaptea, de poliţia locală, au fost acordate 25 de amenzi în valoare de peste 9.000 lei. Ele au fost aplicate pentru circulaţie neregulamentară, alimentaţie publică, parcări neregulamentare şi tulburarea liniştii publice.

Potrivit reprezentanţilor primăriei municipiului Cluj-Napoca, în noaptea de 13 spre 14 august .2013 poliţia locală a desfăşurat o serie de acţiuni de control pentru identificarea  problemelor de ordine publică, trafic rutier, inspecţie comercială, protecţia mediului, urbanism şi salubrizare.

În urma verificărilor, au fost constatate nereguli privind regimul circulaţiei rutiere, activitatea de taxi, parcări, activitatea de alimentaţie publică a unor agenţi economici şi un caz de tulburare a liniştii publice.


Pentru neregulile identificate, au fost date 25 de amenzi contravenţionale de 9.220 lei un autovehicul a fost ridicat. De asemnea, s-au întocmit 6 somaţii pentru nereguli la prezentarea documentelor legate de activitatea desfăşurată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter