Actualitate

Poliţiştii au aplicat peste 500 de sancţiuni şoferilor clujeni. Cele mai multe pentru alcool la volan

În perioada 9-11 august, poliţiştii clujeni au aplicat 794 sancţiuni contravenţionale, dintre care 545 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, aceştia au reţinut 49 permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare.

sursa foto: infocurteadearges.ro sursa foto: infocurteadearges.ro

În 10 august, ora 01:25, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca l-au depistat pe M. Kristian, de 32 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Frunzişului din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În 11 august, ora 02.06, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, l-au depistat pe  V. Dorin, de 30 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Tot în noaptea de 11 spre 12 august, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii l-au depistat pe T. Marius, de 26 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Parcului  din municipiului Câmpia-Turzii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii rutieri din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida l-au depistat pe  P. Sergiu, de 24 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism  în localitatea Dezmir, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur  în aerul expirat.


Poliţiştii rutieri din cadrul Postului de Poliţie Comunală Iclod, l-au depistat pe S. Darius, de 22 ani, din comuna Iclod, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mughiurus, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer depistat băut la volan a fost C. Vasile, de 44 de ani, din Câmpia Turzii, prins de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autovehicul pe Aleea Vânătorilor din municipiul Câmpia-Turzii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Toţi şoferii sunt cercetaţi penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter