Actualitate

Accident rutier la Câţcău: patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri seara pe drumul E 58 în comuna Câţcău la limită cu judeţul Sălaj. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, s-a intervenit cu o descarcerare şi o ambulanţă.

sursa foto: bihorstiri.ro sursa foto: bihorstiri.ro

Potrivit primelor informaţii şoferul unui autoturism a lovit un stâlp de electricitate şi l-a rupt. Conform ISU Cluj, stâlpul de electricitate a căzut în stradă.

Potrivit dejeanul.ro, până la sosirea ambulanţei de la Dej, o ambulanţă de Maramureş care trecea prin zonă le-a acordat răniţilor primul ajutor. Trei persoane, printre care şi un copil de 11 ani au ajuns la Spitalul Municipal Dej, dar rănile suferite sunt uşoare. Din primele informatii, se pare că maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi a rupt un stâlp de electricitate.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Graur, a declarat, miercuri seară, că victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului. "Patru persoane - trei adulţi şi un minor - au fost rănite uşor, miercuri seară, în comuna Câţcău, la limita cu judeţul Sălaj, şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui accident rutier. Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire şi, văzând că se apropie altă maşină care circula regulamentar, a ieşit în decor şi a lovit un stâlp de electricitate, care a căzut pe carosabil. Şi cealaltă maşină a acroşat stâlpul căzut. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului", a spus Graur.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter