Actualitate

Accident în Grigorescu: Un şofer a fugit după ce a accidentat două maşini şi a rănit un bărbat

În 5 august, ora 21:45, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule, conducătorul autovehiculului vinovat de producerea accidentului, părăsind locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

ziarloval.ro ziarloval.ro

Un conducător auto, în timp ce conducea autovehiculul pe strada 1 Decembrie 1918 pe prima bandă din direcţia strada Bucium spre strada Fântânele, ajuns la intersecţie cu breteaua de legătură între Calea Floreşti şi strada 1 Decembrie 1918, a surprins şi accidentat pe David Ioan, de 25 ani, din comuna Sieu, judeţul Bistriţa, care se deplasa pe contrasens pe prima bandă, împingând un cărucior.

În urma impactului, autoturismul a virat stânga şi a intrat în impact cu un alt  autoturism, care circula pe banda a II-a în aceeaşi direcţie de mers, condus de G. Wolfgang, de 41 ani, din Austria.


După impact, conducătorul auto a abandonat autoturismul la faţa locului şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului David Ioan şi avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9.000 lei. 


Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este pietonul David Ioan, care a încălcat regula de circulaţie privind circulaţia pietonilor şi conducătorul autoturismului, care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În jurul orei 22:47, urmare investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, în persoana lui T. Florin, de 32 ani, din Cluj-Napoca, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter