Actualitate

Poliţistul bătăuş face legea în Câmpia Turzii

Un cititor al ziarului Monitorul de Cluj ne-a semnalat, în urma articolului apărut marţi, referitor la poliţistul din Câmpia Turzii care i-a smopit în bătaie pe trei tineri, că „omul legii” nu este la prima astfel de abatere.

Cititorul ne-a povestit că în urmă cu o lună şi jumătate, în urma unei glume făcute de un prieten de-al fiului său, Cătălin Vălean, poliţistul bătăuş l-a ameninţat şi i-a făcut plângere la poliţie. 

„În urma cu o lună şi jumătate fiul mai mic al poliţistului a avut o altercaţie cu tânăr, deşi sunt foarte buni prieteni. Vălean Cătălin, fiul poliţistului a început scandalul din motiv că un caine i-a rupt pantalonii, prietenul său, în glumă a tras de ei şi i-a spus "îţi cumperi alţii". Atunci, Cătălin Vălean a încercat sa-şi lovească prietenul, însă acesta s-a aparat. Dupa incident, poliţistul Nicolae Vălean şi fiul său mai mare, Rareş Vălean, l-au vizitat acasă pe tânăr ameninţându-l că "asta nu va rămâne aşa" şi că "ei au prieteni în tot oraşul"”, ne-a explicat cititorul. 


Ulterior, tânărul a primit acasă o plangere împotriva lui, scrisă de Cătălin Vălean şi înaintată la poliţie chiar de către tatăl său, poliţistul bătăuş.

„Incidentul s-a întamplat pe data de 25 iar Valean Cătălin în data de 28 pleca în Spania la muncă. Dupa cum spuneam, tatăl lui a înaintat plângerea în data de 28, când fiul a plecat, pentru a nu putea fi contactat şi chemat la poliţie. În schimb, poliţistul Vălean Nicolae i-a cerut în schimb o suma exagerată de bani pentru a retrage plângerea, însă n-a avut succes, acesta refuzând şi lasând dosarul să înainteze”, ne-a mai spus cititorul, care a fost şi martor la bătaia din clubul Armaghedon.

Etichete: nicolae valean
abonare newsletter