Actualitate

Strada Făget, modernizată din banii rămaşi din fondurile europene

Două benzi de circulaţie, pistă pentru biciclişti, trotuare, aşa va arăta strada Făget din municipiul Cluj-Napoca, după ce Primăria Cluj-Napoca şi-a manifestat intenţia de a moderniza acest obiectiv.

Până la modernizarea străzii, Primăria a postat pe site-ul instituţiei intenţia de a actualiza documentaţia, preţul estimat fiind de 100.000 de lei fără TVA, iar realizarea proiectului se va face in termen de 15 zile de la data emiterii comenzii. Primăria cere actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie, actualizarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie.

„Dorim ca din economiile din fondurile europene să implementăm două proiecte, drumul spre Lomb şi strada Făget. Drumul spre Lomb care deja este în procedură de aprobare şi mai avem un nou proiect, modernizarea străzii Făget din municipiul Cluj-Napoca. Este vorba de un proiect de 3,6 kilometri cu două benzi, pistă pentru biciclişti, trotuare şi este un drumul cuprins între Calea Turzii, intersecţia cu Calea Turzii, şi până la începutul sectorului de drum admininistrat de către Consiliul Judeţean, pentru a le da posibilitatea clujenilor care merg în Făget să aibă parte de o infrastructură modernă şi de calitate. Sperăm că şi acest proiect să poată fi finanţat în acest exerciţiu financiar din banii economisiţi pentru a putea moderniza infrastructura din municipiu””, a spus Emil Boc.

abonare newsletter