Actualitate

Peninsularii care au colectat ECO au fost premiaţi la Festivalul Peninsula 2013

Festivalul Peninsula, care s-a desfăşurat pentru prima dată, la Cluj-Napoca, în perioada 18 – 21 iulie 2013, a fost în acest anu, unul ECO. Cei 60.000 de participanţi au colectat separat, 1.834 kg de deşeuri de ambalaje, dintre care 1.334 kg de plastic şi 500 kg de hârtie-carton. Pe lângă un spaţiu de distracţie curat, peninsularii au putut câştiga şi premii pentru deşeurile colectate.

Sub deviza „Colectarea Separata Rocks!”, coluntarii de la Eco-Rom Ambalaje au provocat peninsularii să se distreze responsabil şi să câştige, pe loc, premii eco. Astfel, pentru fiecare metru de pahare colectate separat, participanţii au primit o pereche de ochelari de soare, iar pentru un metru şi jumătate de pahare, ei au putut câştiga câte un tricou. De asemenea, peninsularii surprinşi colectând separat deşeurile la containerele colorate, special amenajate, au primit, pe loc, o braţară eco.

În plus, roata colectării separate, jocul cu inele sau ECO-extemporalul le-au adus iubitorilor de muzică bună sepci, mingi de plajă, frisbee sau yo-yo.


În total, 2.633 de peninsulari au fost premiaţi pentru atitudinea eco responsabilă iar 145.5 m de pahare au fost aduse la cortul Eco-Rom Ambalaje

Colectarea separata pe ritm de vară continuă cu Eco-Rom Ambalaje la malul mării si la  concertul Roger Waters din Bucureşti

Ultimele Stiri
abonare newsletter