Actualitate

Rosal Cluj, partener de curăţenie la Festivalul Peninsula 2013

Compania Rosal Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, este cea care s-a ocupat de menţinerea curăţenei pentru ediţia 2013 a Festivalului Peninsula, ce s-a desfăşurat, pentru prima dată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 iulie 2013.

Angajaţii companiei de salubrizare, au strâns, pe durata celor patru zile cât a durat evenimentul, aproximativ 70 mc de deşeuri menajere şi 25 mc de deşeuri reciclabile pe zi. Potrivit reprezentanţilor companiei de salubrizare, acţiunile de curăţire a spaţiului dedicat festivalului muzical au început cu 10 zile înainte de startul evenimentului prin toaletarea arborilor şi arbuştilor, nivelarea terenului, semănarea gazonului precum şi igenizarea şi curăţarea suprafeţei de 10 hectare pe care s-a organizat Festivalul Peninsula.

De asemenea, pe durata celor patru zile cât s-a desfăşurat evenimentul, Rosal Cluj a pus la dispoziţie, zilnic, 50 de angajaţi care au readus peste noapte spaţiul Peninsulei la standardul iniţial şi alţi 15 oameni care s-au ocupat de supravegherea permanentă a curăţeniei. Pentru strângere deşeurilor au fost nevoie de 50 de containere, două camioane şi două autospeciale, câte una pentru fiecare tip de deşeuri.


De asemenea, potrivit directoului Rosal Cluj, Sergiu Hossu, în timpul zilei, pe toată durata festivalului, compania de salubrizare a amenajat şi un cort cu activităţi dedicate copiilor, unde aceştia s-au putut juca cu jucării confecţionate din materiale reciclabile şi au putut învăţa despre importanţa curăţeniei şi a colectării selective a deşeurilor. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter