Actualitate

După Mechel, o altă firmă din Turda face disponibilizări în masă!

Firma Electroceramica Turda a înştiinţat Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă Turda că va disponibiliza aproape 80 de persoane în perioada imediat următoare.

Electroceramica Turda rămâne fără 75 de angajaţi Electroceramica Turda rămâne fără 75 de angajaţi

Ioan Cosma şeful ALOFM Turda a declarat că la sfârşitul săptămânii trecute conducerea societăţii a purtat discuţii cu agenţia de şomaj, înştiinţarea adresată acesteia vizând închiderea unei unităţi de producţie din lipsa comenzilor.

"Vor da afară 75 de persoane, raţiunile sunt de ordin economic, vor primi salarii compensatorii în funcţie de vechime. Iniţial vroiau să dea afara mai mulţi, peste 100 dar au fost redistribuiţi la alte secţii. Din 19 încep preconcedierile, mai rămân cam 150 de oameni în fabrică din cei 230" explică Ioan Cosma.


Electroceramica Turda este o companie producătoare de ceramică electrotehnică din România. Compania fabrică şi comercializează izolatori pentru linii aeriene de joasă şi medie tensiune, suporturi izolante pentru aparataj electric de medie tensiune, carcase izolante pentru aparataj electric, izolatori de trecere pentru posturi electrice, izolatori pentru căi ferate electrice şi pentru locomotive, izolatori pentru transformatoare de putere, piese ceramice de joasă tensiune, aparate electrice de joasă şi medie tensiune.

Acţionarul majoritar al companiei este firma italiană Barberi Rubinetterie Industriali.

Etichete: disponibilizari
abonare newsletter