Actualitate

Cine este câştigătorul premiului de peste 11 milioane de euro de la LOTO 6 din 49

Câştigătorul celor 11 milione de euro, cel mai mare premiu din istoria LOTO 6 DIN 49, este un bărbat din Galaţi, are în jur de 50 de ani și este un jucător fidel al LOTO, potrivit Loteriei Române.

Un bărbat din Galați a câștigat premiul de 11 milioane de euro la LOTO 6 din 49 Un bărbat din Galați a câștigat premiul de 11 milioane de euro la LOTO 6 din 49

Potrivit reprezentanților Loteriei Române bărbatul s-a prezentat marți la sediu companiei pentru a ridica cel mai mare premiu din istorie a categoriei I a jocului Loto 6 din 49, de la tragerea de duminică, 14 iulie. Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, informează Mediafax.ro.

Câştigătorul este un jucător fidel din Galaţi şi are în jur de 50 de ani. Joacă la LOTO, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi ca numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere.


Câştigătorul LOTO 6 DIN 49 nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi le-a transmis celorlalţi jucători următorul mesaj: “Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului.”

Marele premiu la LOTO 6 DIN 49, de peste 11 milioane de euro, a fost câştigat, duminică. Numerele câştigătoare la Loto 6 din 49 au fost jucate pe un bilet înregistrat la o agenţie din Galaţi, informează Loteria Română.

Ultimele Stiri
abonare newsletter