Actualitate

Un român a fost condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ. Află DE CE!

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost condamnat la închisoare pe viaţă de Curtea de Apel Timişoara, decizia nefiind definitivă, după ce, în octombrie 2012, a ucis o fată de 14 ani şi a rănit-o pe sora acesteia, în vârstă de 17 ani, care a ajuns în stare gravă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Timişoara, Cristian Pup, a declarat, luni, că Tribunalul Caraş-Severin a decis, iniţial, ca Iancu Măran, bărbatul care a ucis o fată de 14 ani şi a rănit-o pe sora acesteia, să execute 25 de ani de închisoare pentru omor, conform Mediafax.ro.

Decizia instanţei a fost însă atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara, care l-a condamnat pe bărbat la închisoare pe viaţă.


"Tribunalul Caraş-Severin a decis ca Iancu Măran să fie condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor, însă decizia a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Timişoara. În 10 iunie, Curtea de Apel Timişoara a respins apelul şi a modificat pedeapsa la închisoare pe viaţă. Hotărârea Curţii de Apel Timişoara nu este motivată încă, motivarea ar urma să apară până la sfârşitul acestei luni", a declarat Cristian Pup.

Potrivit sursei citate, decizia Curţii de Apel Timişoara poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Iancu Măran se află în arestul Poliţiei Caraş-Severin.

În octombrie 2012, Iancu Măran a răpit două surori în vârstă de 14 şi 17 ani, din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin. Ulterior, fata de 14 ani a fost găsită moartă, iar cea mare era grav rănită, fiind transportată la spital.

abonare newsletter