monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bruce Willis a împușcat o albină

Bruce Willis a impresionat-o pe iubita sa de pe marele ecran din filmul "Red 2", Mary-Louise Parker, atunci când a omorât o albină care o deranja pe actriţă, împuşcând insecta care zbura la o distanţă de doar câţiva centimetri de capul artistei.

„Mi-e frică de insecte şi, în acea zi, era o albină... iar el a scos pistolul din buzunar şi a împuşcat-o. A împuşcat-o! Se pare că e nevoie de un singur cartuş pentru a elimina o albină”, a declarat actriţa americană, rememorând acea întâmplare, potrivit contactmusic.com.

„Întrucât el este Bruce Willis, el poate să împuşte o albină şi să nu-mi distrugă o parte a nasului sau a chipului. A fost atât de sexy. Apoi, el şi-a pus pistolul în buzunar, liniştit şi a revenit la ceea ce făcea înainte. A fost o scenă fierbinte”, a adăugat Mary-Louise Parker.


Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare pentru producţia „Red 2”, o continuare a filmului de acţiune „Greu de pensionat/ Red” din 2010. Inspirat dintr-o revistă de benzi desenate, filmul original este o comedie explozivă, plină de acţiune şi suspans, cu o distribuţie de zile mari în care se remarcă Bruce Willis, Morgan Freeman, Helen Mirren, John Malkovich şi Mary-Louise Parker.

Filmul „Greu de pensionat 2/ Red 2” va avea premiera americană pe 19 iulie. Această comedie de acţiune va rula şi pe marile ecrane din România începând din 2 august.