Actualitate

Consilierii USL au boicotat ședința pentru alegerea noului viceprimar

Consilierii locali USL refuză să participe la alegerea noului viceprimar al municipiului Cluj-Napoca în cadrul ședinței de îndată care va avea loc în minutele următoare. Ei consider că este o decizie luată pe genunchi.

“Avem o obligație morală față de cetățenii municipiului de a nu participa la ședința de îndată organizată de primarul municipiului, de a lua act și a vota următorul viceprimar. Motivația noastră este legată de faptul că e a doua încercare majoră a administrației publice locale din perspectiva imaginii oamenilor reprezentativi pentru instituție și credem că decizia cu privire la următorul viceprimar al Clujului trebuie să fie una matură și înțeleaptă și nu una luată pe genunchi așa cum îi place domnului primar să spună și cum își dorește să facă astăzi”, a declarat Claudia Anastase, consilier USL.

La rândul său, consilierul USL Ovidiu Chifor a precizat că primarul Emil Boc forțează obținerea unor rezultate favorabile lui. “Conform codului muncii, demisia este un act unilateral cu un preaviz de 15/30 de zile și nu considerăm că a fi luați și puși în fața unui fapt împlinit plus că demisia domnului viceprimar s-a produs într-o pauză lungă de aproape o oră în care am fost lăsați să așteptăm în sala de consiliu. Nu vrem să facem jocurile de imagine ale domnului Boc”.


Aceștia au spus că viitorul viceprimar al Clujului nu trebuie ales în viteză.

abonare newsletter