monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un celebru rocker american a donat 1 milion de dolari pentru victimele uraganului Sandy

Rockerul american Jon Bon Jovi a donat 1 milion de dolari într-un fond special creat de autorităţile din statul său natal New Jersey, pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy, potrivit Mediafax.ro.

New Jersey a fost puternic afectat de uraganul Sandy, care a devastat coasta de est a Statelor Unite în octombrie 2012. Luni, rockerul Jon Bon Jovi a predat cecul de 1 milion de dolari guvernatorului acestui stat, Chris Christie, informează contactmusic.com.

La ceremonia specială organizată pentru înmânarea cecului, Jon Bon Jovi a declarat: "Prezenţa mea aici nu are o conotaţie politică. Este un eveniment emoţional, pentru că eu am crescut aici. Am mers la şcoală aici. Am cunoscut-o pe soţia mea aici. Şi, în zilele de după furtună, când mergeam pe stradă şi stăteam de vorbă cu oamenii de aici, un gând nu-mi dădea pace. Mă întrebam din nou şi din nou: «Ce pot să fac?»", a spus cântăreţul american.


"Ştiu că acest milion de dolari pare să fie o sumă destul de mare, dar ea reprezintă în realitate doar o picătură într-un ocean. Îmi place să cred în «puterea noastră», un concept care se referă la noi toţi, împreună - iar asta înseamnă tu, eu, noi - şi facem astăzi un pas, împreună, pentru a reconstrui vieţile acestor oameni", a adăugat Jon Bon Jovi.

Etichete: donatie