monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Michael Jackson ar fi plătit 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieţi pe care i-a abuzat sexual, potrivit informaţiilor din mai multe dosare secrete deţinute de FBI, publicate de Sunday People.

Michael Jackson ar fi plătit 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii pe care i-a abuzat

Abuzurile sexuale ar fi început în 1989 şi s-ar fi întins pe parcursul a cel puţin 15 ani, informează dailymail.co.uk.

 Până la ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii FBI nu au făcut niciun comentariu privind aceste dosare secrete despre Michael Jackson.


Până în prezent, avocaţii familiei Jackson au subliniat că starul ar fi plătit o sumă de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe când băiatul avea 13 ani, în 1993.

 Totuşi, un specialist care lucra pentru Anthony Pellicano - un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face să dispară acuzaţiile de pedofilie - spune că muzicianul era un "prădător sexual în serie", care a plătit tăcerea unui număr mare de băieţi pe care i-a abuzat la ferma Neverland. În 2002, când Pellicano a fost la rândul lui anchetat, pentru că a ascultat ilegal telefoanele unor actori şi regizori de la Hollywood în interesul unor clienţi ai săi, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informaţiile despre Michael Jackson.


 Se pare că aceste dosare nu au fost însă predate procurorilor care s-au ocupat de procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Recent, dansatorul şi coregraful Wade Robson a intentat un proces, spunând că, pe când era copil, în anii 1990, la ferma Neverland, a fost molestat sexual de mai multe ori de Michael Jackson.


 Specialistul angajat de Pellicano susţine că a păstrat copii ale dosarelor confiscate de FBI şi că în acestea sunt informaţii despre 17 băieţi - inclusiv cinci copii actori şi doi dansatori - care ar fi fost abuzaţi sexual de Michael Jackson.