Actualitate

Radu Sporiş, unul dintre organizatorii meciului de fotbal caritabil de pe Cluj Arena se dezice de acţiune: Gestul este deplasat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Cluj Arena a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu şi-a dat acordul pentru a se mediatiza ideea organizării unui meci de fotbal caritabil pe stadion pentru a ajuta familia Aurorei Morar şi spune că ideea a aparţinut în totalitate colegului său Marius Andreica.

“Marius Andreica e coleg cu mine în Consiliul de Administraţie (CA) al Cluj Arena, ca reprezentant al PSD. Domnia sa m-a sunat şi a venit cu ideea organizării unui turneu de fotbal pe stadion, care să implice echipe ale administraţiei locale, media şi partide politice. Nu am avut nimic împotrivă, gândindu-mă că arena este deschisă oricărui tip de eveniment sportiv. Apoi a apărut acest eveniment tragic, iar domnul Andreica şi-a exprimat dorinţa ca acel turneu să fie unul cu caracter caritabil, legat de faptul ca una din victime e din Cluj. El a considerat potrivit să organizăm o strângere de fonduri pentru familia victimei, având în vedere faptul că un alt membru a fost rănit în acelaşi eveniment. În acest context, i-am solicitat să facă o cerere oficială către CA al Cluj Arena, urmând să decidem asupra acţiunii la următoarea şedinţă. La solicitarea domniei sale am fost de acord să treacă şi numele meu pe cererea către CA, fiind doar o propunere pentru un punct al ordinii de zi,  pe care urma să o discutăm. De notat faptul că nu mi-am dat permisiunea pentru a se mediatiza această idee, cu atât mai puţin scopul acesteia, asupra căruia nu m-am pronunţat”, a declarat Sporiş.

El recunoaşte că reacţia media pe acest subiect este justificată. “Mă delimitez de acţiunea domnului Marius Andreica şi consider că gestul său este unul deplasat, mai ales având în vedere faptul că nici nu a luat legătura cu familia victimei pentru a-i cere acordul. Doresc să mai precizez şi faptul că nici conducerea Consiliului Judeţean Cluj, nici cea a Cluj Arena şi nici CA al Cluj Arena nu sunt implicaţi în niciun fel, responsabilitatea privind acţiunea de mediatizare a unei propuneri, ca şi propunerea în sine, aparţinându-i în exclusivitate domnului Marius Andreica”, a mai spus Sporiş.

Etichete: aurora morar
Ultimele Stiri
abonare newsletter