Actualitate

Ce spune directorul Cluj Arena despre meciul de fotbal organizat în scopuri caritabile

Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, nu vede cu ochi buni organizarea unui meci de fotbal între politicieni cu scopul strângerii de fonduri pentru familia Aurorei Morar, decedată în accidentul din Muntenegru. Cu toate că s-a arătat împotrivă, decizia, spune el, o va lua Consiliul de Administraţie.

“Am primit adresa semnată de Marius Andreica pentru organizarea unui meci de fotbal în scopuri caritabile, nu o văd ca o iniţiativă bună, le-am spus că nu este o idee bună organizarea acestui meci de fotbal, eu sunt împotrivă, dar decizia o va lua Consiliul de Administraţie. Nu decid de unul singur”, a spus Raţiu.
Marius Andreica şi Radu Sporiş, în calitate de membri în Consiliul de Administraţie al SC Cluj Arena, au propus organizarea unui campionat de fotbal de către SC Cluj Arena SA între instituţiile clujene, presa locală şi partidele politice locale în scopul strângerii de fonduri pentru familia Morar, aflată în autocarul morţii din Muntenegru. Campionatul de fotbal ar urma să se desfăşoare pe stadionul Cluj Arena, iar biletele să coste 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. ”Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi familiei Morar”, au precizat cei doi.

Aurora Morar, clujeanca decedată în accidentul din Muntenegru se afla în excursie împreună cu fiica ei. Din fericire, tânăra a scăpat cu viaţă, fiind protejată, atunci când autocarul s-a prăbuşit în prăpastie, de trupul mamei sale, peste care a căzut un bolovan.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter