monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Locuitorii din Baciu își pot reînoi luni cărțile de identitate

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj continuă activităţile de preluare a documentelor pentru tipărirea cărţilor de identitate în comunele de pe raza judeţului Cluj.

Astfel, o echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj (DJEP) se va deplasa luni, 1 iulie 2013, în localitatea Baciu, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se vor prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.00, la sediul Primăriei Comunei Baciu.


De asemenea, cheltuielile pentru schimbarea cărţii de identitate pentru persoanele care deţin cărţi de identitate aflate în termen de valabilitate şi solicită eliberarea unei noi cărţi de identitate pentru motivul: schimbare denumire stradă sau renumerotarea imobilelor, se suportă din bugetul primăriei, conform prevederilor legale în vigoare.